Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Αγρίνιο: Πρεμιέρα για τους «Ήρωες του [20]21» από Δη.Πε.Θε. και ΓΕΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Οι επόμενες τέσσερις παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 11-12 και 18-19 Δεκεμβρίου

Την επέτειο από την κήρυξη της Επανάστασης τίμησαν το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με τις πρώτες δύο παραστάσεις «Σύγχρονα Μονόπρακτα», στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, σε συνδυασμό με Εικαστικές Εγκαταστάσεις τριών Καλλιτεχνών και θέμα τους σύγχρονους Ήρωες της εποχής μας. Ο εικαστικός που φιλοξενήθηκε στις 4 και 5 Δεκεμβρίου ήταν ο Δημήτρης Βελτσίστας. Οι επόμενες τέσσερις παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 11-12 και 18-19 Δεκεμβρίου 2021, στο υπόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου.

Ώρες έναρξης παραστάσεων: Σάββατο στις 21:15, Κυριακή στις 19:15.

κείμενα: ΔΩΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
σκηνοθεσία: ΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΥ
ηχητική και φωτιστική επιμέλεια: ΠΑΝΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

παίζουν: ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΦΝΙΑ, ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΝΤΑΛΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΔΕΛΟΣ

εικαστικοί που συμμετέχουν:

  • ΝΑΝΤΙΑ ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΥ στις 11,12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑΪΚΟΣ στις 18,19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

φωτογραφίες: ΛΕΝΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ήρωας: Τόσο μικρή και τόσο μεγάλη λέξη που ακολουθεί την κοινωνία στα σπουδαία και διαφορετικά, αλλά και στα μικρά και καθημερινά. Ή μήπως τα σπουδαία είναι τα καθημερινά, εκεί που βρίσκονται οι εξελικτικές διαφορές που προκαλούν τις αλλαγές του νου, του συστήματος, των αξιών; Ετούτη την εποχή που όλοι αμφισβητούν και αμφισβητούνται προκαλώντας και νιώθοντας και οι ίδιοι ανασφάλεια, ήρωας είναι αυτός που ξεπερνά την τάση για ασφάλεια και πάνω από τα οικεία οφέλη πράττει κάτι για όλους, για τους άλλους. Τότε η πράξη προκαλεί θαυμασμό και γίνεται ηρωική. Πράξεις ανθρώπων, λοιπόν, επιλογές στιγμής που απομακρύνουν τη λύπηση και φέρνουν κοντά την ελπίδα ή έστω την ένδειξη ότι υπάρχει και αυτός ο δρόμος.
ΔΩΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις, θα πρέπει να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα του θεάτρου 26410 21158 και 46452 (9:00-13:00) για κρατήσεις θέσεων. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

*την ιδιαιτερότητα της παράστασης την καθορίζει ο περιορισμένος αριθμός θέσεων [20 ανά παράσταση]

Μέτρα κατά του κορωνοϊού

Για την είσοδο του κοινού στις παραστάσεις, για θεατές άνω των 17 ετών, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την αστυνομική ταυτότητα. Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Η είσοδος, η παραμονή στην αίθουσα και η έξοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Η προσέλευση των θεατών πρέπει να γίνεται 45 λεπτά πριν την παράσταση προς αποφυγή συνωστισμού.

*Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου δεν συλλέγει, ούτε επεξεργάζεται κανένα προσωπικό δεδομένο μέσω της διαδικασίας ελέγχου των πιστοποιητικών.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: