Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

0
577

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανακοίνωσε ο Δήμος Αγρινίου, το πρωί της Πέμπτης (5/12), σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου. Η επίσημη περίοδος των εκδηλώσεων ξεκινάει ουσιαστικά με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (7/12).

Το πρόγραμμα «Παραμύθι από Ζάχαρη» περιλαμβάνει για φέτος περισσότερες από 100 εκδηλώσεις κάθε είδους (θεατρικές, μουσικές κ.λπ.), ενώ ξεχωρίζει η συναυλία με την περφόρμερ Josephine και τους «Alcatrash», αλλά και το καθιερωμένο πλέον Santa Run (6ο κατά τη σειρά), το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού Ευθύμιος Γρίβας και ο Αντιδήμαρχος Λάμπρος Σκουφής.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων