Αγρίνιο: Πάνω από 500 μικροί αθλητές έτρεξαν για καλό σκοπό στους 2ους παιδικούς αγώνες στίβου (ΦΩΤΟ)

Γιορτή του αθλητισμού η δεύτερη διοργάνωση «Τρέχω και Χαμογελώ για καλό σκοπό» του ΓΑΣ Αγρινίου

Τους 2ους Παιδικούς Αγώνες στίβου «Τρέχω και Χαμογελώ για καλό σκοπό» διοργάνωσε ο ΓΑΣ Αγρινίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου. Πάνω από 500 μικροί αθλητές από Συλλόγους της Δυτικής Ελλάδας, των Ιονίων νήσων και της Ηπείρου πλημμύρισαν το ΔΑΚ Αγρινίου τρέχοντας για καλό σκοπό, αφού οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη «Φλόγα» (σωματείο για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια). 

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του Συλλόγου για τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και οι χορηγοί, που, με την ευγενική τους προσφορά, συνέδραμαν στην διοργάνωση.

Εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου, που γέμισε την εξέδρα του σταδίου και χειροκρότησε τα παιδιά. Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αγρινίου Πάνος Καψάλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία που είχαν οι αγώνες, δηλώνοντας ότι «βασικότερος σκοπός είναι τα παιδιά ν’ αγαπήσουν τον αθλητισμό και να βελτιώσουν όχι μόνο τις σωματικές τους ικανότητες, αλλά και ν’ αναπτύξουν κοινωνικές αρετές και αξίες».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Ζαρκαβέλης και Βασίλης Φωτάκης. 

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος