Αγρίνιο: Ολόκληρο το πρόγραμμα του «Ελληνίς» για το καλοκαίρι του 2021

Αναλυτικά το φετινό πρόγραμμα προβολών στον θερινό κινηματογράφο του Αγρινίου

«Καλές κινηματογραφικές βραδιές με αγιόκλημα και γιασεμί» ευχήθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου και η Υπεύθυνη του Κινηματογράφου Χριστίνα Μπαλάσκα, σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου το απόγευμα, στο χώρο του κινηματογράφου. Η κα. Παπαγεωργίου δήλωσε: «Στο Ελληνίς, το στολίδι της πόλης μας, όλοι μας έχουμε να θυμηθούμε όμορφες στιγμές, πανέμορφα βράδια. Η Δημοτική αρχή κάθε χρόνο θέτει ως προτεραιότητα τη φροντίδα και συντήρηση του χώρου. Με την ίδια προσοχή επιλέγονται και οι ταινίες».

Για τα παιδιά η είσοδος είναι ελεύθερη για τις ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν, ενώ κάθε Κυριακή και Τετάρτη μ’ ένα εισιτήριο θα δικαιούνται ελεύθερη είσοδο δύο άτομα.

Η κα. Μπαλάσκα αναφέρθηκε στον Δημοτικό κινηματογράφο, ο οποίος ανήκει στον Δήμο Αγρινίου απ’ το 1982, επί Δημαρχίας του αείμνηστου Στέλιου Τσιτσιμελή και είναι απ’ τους πιο όμορφους θερινούς της Ελλάδας. «Μόνο Περήφανους μας κάνει συνεχώς οπότε εμείς οφείλουμε να τον σεβόμαστε και να τον αγαπάμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» είπε σχετικά!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του κινηματογράφου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες