Αγρίνιο: Μαθητική έκθεση ζωγραφικής για το Περιβάλλον στην Παλαιά Δημοτική Αγορά

«Περιβάλλον – Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι, Προστατεύω»

Έκθεση μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα: «Περιβάλλον – Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι, Προστατεύω» διοργανώνουν η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Riverview Project», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν να ζωγραφίσουν οι μαθητές ένα τοπίο που έχει χαραχτεί στη μνήμη τους από τον τόπο τους, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του από την ανθρώπινη παρέμβαση ή απερισκεψία.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022, με ωράριο επισκεψιμότητας 10:00-13:00 και 18:00-21:00.

Η εκδήλωση βράβευσης των έργων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στις 20:00 και θα την προλογίσουν οι: Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Λάμπρος Δημητρογιάννης και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Αγρινίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. Μαρία Παπαγεωργίου.

Οι τρεις πρώτες συμμετοχές, που θα βραβευτούν από ειδική κριτική επιτροπή, θα λάβουν ως βραβείο το χρηματικό ποσό των 200€ για την πρώτη και από 100€ για τη δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα. Όλες οι συμμετοχές θα λάβουν τιμητικό έπαινο.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος