Αγρίνιο: Κινηματογραφικό διήμερο με ταινίες μικρού μήκους από το Photopolis Photo Festival

Στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ φιλοξενεί μια εντυπωσιακή συλλογή από 22 ταινίες μικρού μήκους

Το φωτογραφικό Φεστιβάλ του Αγρινίου «Photopolis 2023» φέρνει και πάλι τον κινηματογράφο κοντά στον φακό της φωτογραφίας. Μετά την περσινή επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση ταινιών μικρού μήκους, το 5ο Φεστιβάλ «Photopolis» επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη, ενδυναμώνοντας τη σχέση του με τον κινηματογράφο, προσφέροντας μία δωρεάν ανεπανάληπτη εμπειρία στους φίλους της έβδομης τέχνης. Το «Photopolis» διοργανώνει τη προβολή ταινιών μικρού μήκους στον δημοτικό κινηματογράφο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο, στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε συνεργασία και πάλι με τον Δήμο Αγρινίου, το Φεστιβάλ φιλοξενεί μια εντυπωσιακή συλλογή από 22 ταινίες μικρού μήκους που επιλέχθηκαν μέσω διαγωνισμού και αξιολογήθηκαν από την επιτροπή κινηματογράφου του Φεστιβάλ.

Με την καθιέρωση του κινηματογραφικού διημέρου, το «Photopolis» συνεχίζει να ενθαρρύνει και να αναδεικνύει την δημιουργικότητα και την κινηματογραφική τέχνη των νέων ταλαντούχων σκηνοθετών.

Η διοργάνωση αποτελεί μια ευκαιρία για τους λάτρεις της κινηματογραφικής τέχνης ν’ ανακαλύψουν τον κόσμο του μικρού μήκους φιλμ και ν’ απολαύσουν μοναδικές προβολές από επιτυχημένους σκηνοθέτες της Ελληνικής και διεθνούς κινηματογραφικής σκηνής. Οι περισσότεροι από τους δημιουργούς των ταινιών θα παραβρεθούν στην προβολή και θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το κοινό και να μοιραστούν τις εμπειρίες και την έμπνευσή τους.

Πολλές από τις ταινίες που θα προβληθούν έχουν ήδη κερδίσει αναγνώριση σε Φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, καταδεικνύοντας τον ταλαντούχο χαρακτήρα των δημιουργών τους. Η εντυπωσιακή ποικιλία των θεμάτων και των στυλ που παρουσιάζονται υπόσχεται μια συναρπαστική και πολυδιάστατη εμπειρία.

Στον ρόλο της παρουσιάστριας θα βρίσκεται η διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας και ιδιοκτήτρια αθλητικού πολυχώρου Αλεξάνδρα Μαρκάτη, η οποία με την ευαισθησία της και την εμπειρία της στον τομέα της επικοινωνίας θα καθοδηγήσει το κοινό μέσα από μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία.

ΤΟΠΟΣ: Θερινός Κινηματογράφος ΕΛΛΗΝΙΣ, Αγρίνιο
Ημερομηνία προβολών: Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου
Ωρα έναρξης: 21:30
Iστοσελίδα: https://photopolis.gr.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες