Νέα έργα σε κεντρικές οδούς του Αγρινίου
Εργασίες πραγματοποιούνται στις οδούς Αναστασιάδη και Γ. Ρίτσου στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να ισχύει διακοπή κυκλοφορίας για περίπου 1,5 μήνα στην Αναστασιάδη και για περίπου 2 μήνες στην Γ. Ρίτσου. Στην Αναστασιάδη η διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει από την οδό Βότση έως την πλατεία Δημοκρατίας (πρώην πιάτσα ταξί), ενώ στην Ρίτσου η διακοπή κυκλοφορίας θα γίνει σε δύο φάσεις.
Πιο αναλυτικά:
Τί θα ισχύσει στην Αναστασιάδη
Οι εργασίες στην οδό Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθούν στo πλαίσιο του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση δικτύου πεζοδρόμων της πόλης». Το έργο προβλέπει εργασίες ανακατασκευής και μετατροπής διαφόρων οδών ή τμημάτων τους σε πεζόδρομους ή οδούς ήπιας κυκλοφορίας στο αστικό κέντρο του Αγρινίου.
Στην οδό Αναστασιάδη και προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, θα ισχύσει διακοπή της εισόδου και κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της οδού, από την οδό Βότση έως την πλατεία Δημοκρατίας (πρώην πιάτσα ταξί) για την ανακατασκευή του τμήματος. Η διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει από την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 και από ώρα 07:00′. Οι δε εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 1,5 μήνα.
Τί θα ισχύσει στην Γ. Ρίτσου
Εργασίες πλήρους ανακατασκευής θα γίνουν στην οδό Γ. Ρίτσου, όπου ήδη ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Δευτέρα. Οι εργασίες, που θα γίνουν στο πλαίσιο του έργου «Αναπλάσεις – Βελτιώσεις οδών κέντρου πόλης Αγρινίου», περιλαμβάνουν πλήρη ανακατασκευή της οδού Γ. Ρίτσου από την συμβολή των οδών Βλαχερνών και Προυσιωτίσσης έως την οδό Αφων Παπαστράτου.
Η διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών στην οδό Γ. Ρίτσου γίνεται σε δύο φάσεις, ως εξής:
- Α’ φάση: Από την οδό Κ. Βάρναλη έως την οδό Αφων Παπαστράτου από την Δευτέρα 09-01-2023 και από ώρα 07:00′.
- Β’ φάση: Από την Πέμπτη 12-01-2023 και από ώρα 07:00′.
Οι δε εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 2 μήνες.
Η διακοπή της Β’ φάσης, που αρχίζει την Πέμπτη 12/1, θα γίνει ως εξής:
- Από την συμβολή των οδών Προυσιωτίσσης & Βλαχερνών έως την οδό Κ. Βάρναλη και
- Από την συμβολή των οδών Ι. Ρίτσου & Δ. Σταΐκου έως την οδό Κ. Βάρναλη.
Σε όλες τις γύρω οδούς συμπεριλαμβανομένης της Κ. Βάρναλη, η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.
Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.