Αγρίνιο: Εκδήλωση για τις ακαδημίες μπάσκετ της ΓΕΑ (ΦΩΤΟ)

Προσκεκλημένος ήταν ο Γιάννης Σαχπατζίδης του Χαρίλαου Τρικούπη, ο οποίος μίλησε στους μικρούς αθλητές

Την καθιερωμένη εκδήλωση των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησε η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (ΓΕΑ) στο Παπαστράτειο Μέγαρο, την Τετάρτη 1 Ιουνίου, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, οι μικροί αθλητές δέχτηκαν τις συμβουλές και τις ευχές των προπονητών τους Μπάμπη Αϋφαντόπουλου και Μιχάλη Σταμουλάκη, ενώ παρέλαβαν τα μετάλλια και τα αναμνηστικά τους διπλώματα.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της Αντιπροέδρου και Εφόρου Μπάσκετ της ΓΕΑ Αγγελικής Κουτσούκη, ενώ ο Πρόεδρος Ανδρέας Μπρέσιακας βράβευσε τους κ.κ. Κώστα Κιτσοπάνο και Αλέξη Γουργολίτσα για την προσφορά τους στο τμήμα.

Προσκεκλημένος ήταν ο αθλητής του Χαρίλαου Τρικούπη Γιάννης Σαχπατζίδης, ο οποίος απευθύνθηκε προς τους μικρούς αθλητές, προτρέποντάς τους ν’ ασχοληθούν με τον αθλητισμό και μέσα από επίμονη προσπάθεια να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού των Δήμων Αγρινίου και Αμφιλοχίας κ.κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης και Κώστας Ριζογιάννης αντίστοιχα.

Η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικής Εταιρείας ευχαρίστησε θερμά τους γονείς, που εμπιστεύτηκαν το ιστορικό σωματείο, προκειμένου να έρθουν τα παιδιά τους κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού στα παρκέ τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος