Αγρίνιο: Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Υδάτινες μορφές» του Θέμη Ζαχρήστου

Έως 26 Μαρτίου στην Παλαιά Δημοτική Αγορά

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Υδάτινες μορφές» του Θέμη Ζαχρήστου, την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 26 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο, 10:00-13:00 και 18:00-20:30, καθώς και Κυριακή, 10:00-13:00. Ο καλλιτέχνης γράφει χαρακτηριστικά στο έντυπο της έκθεσης: «…Όταν το φως συναντά το υδάτινο στοιχείο τότε συμβαίνουν οι πιο απρόσμενες οπτικές αποκαλύψεις… Αγκαλιάζει το τοπίο του νερού και δημιουργεί υδάτινες μορφές που ξεπηδούν μπροστά σου…».

Στον χαιρετισμό της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου είπε: «Χαίρομαι που ένας δάσκαλος, επί σειρά ετών, των εικαστικών τμημάτων του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιεί σε αυτό το χώρο αυτή την υπέροχη έκθεση. Η οπτική ματιά του, προσεγγίζοντας τα υδάτινα όρια, αφαιρώντας τα περιττά, αντανακλώντας το φως, μορφές και συνυπάρξεις. Του εύχομαι καλή πορεία σε νέες εκφάνσεις και προσεγγίσεις στο μέλλον!»

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Θέμης Ζαχρήστος γεννήθηκε το 1977 στο Αγρίνιο. Διαθέτει πιστοποιητικό σπουδών E.S.P. φωτογραφίας και οπτικών μέσων επικοινωνίας. Επί 5 έτη συνεργάστηκε με το Φωτογραφείο Technofilm ως φωτογράφος και στη συνέχεια επί 15 έτη ως επιχειρηματίας φωτογράφος στο Super Vision studios με έδρα το Αγρίνιο. Υπεύθυνος του Τμήματος Φωτογραφίας στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου από το 2003 έως το 2016 και από το 2019 μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος