Αγρίνιο: «Δύο γυμνά χέρια» – Ένας θεατρικός μουσικός μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη

Προς τιμήν της κοινωνικής προσφοράς του Εργαστηρίου «Παναγία η Ελεούσα» και της ΕΛΕΠΑΠ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και το Δη.Πε.Θε. τιμούν το πνευματικό έργο και την κοινωνική προσφορά του Εργαστηρίου «Παναγία η Ελεούσα» και της ΕΛΕΠΑΠ. Διοργανώνουν τον θεατρικό μουσικό μονόλογο της Μελίνας Μποτέλλη, με τίτλο «Δύο γυμνά άσπρα χέρια», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου.

Η Μελίνα Μποτέλλη, ερμηνεύτρια με μοναδική σκηνική παρουσία που καθηλώνει το κοινό με την εκφραστικότητά της και την συγκίνηση που προκαλεί σε κάθε ερμηνεία της, έχοντας στο ενεργητικό της σπουδαίες βραβεύσεις, συνεργασίες με το «Εθνικό Θέατρο», το «Θέατρο Τέχνης», την «Εθνική Λυρική Σκηνή» και εκλεκτές παρουσιάσεις στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό χώρο, έρχεται στο Δη.Πε.Θε. για έναν μοναδικό θεατρικό μονόλογο.

Τα «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» είναι ένας ύμνος στη μητρότητα και την τέχνη της μουσικής, της οποίας τα κείμενα και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια.

Ο μονόλογος είναι εμπνευσμένος απ’ το καλλιτεχνικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε η ερμηνεύτρια, τα εφηβικά της χρόνια, τις ακροάσεις, τον κόσμο της όπερας, το θέατρο, την τηλεόραση, το χορό, τη μουσική και φιλοδοξεί να ταξιδέψει το κοινό σε εικόνες και πρόσωπα που δημιουργούν τα μελωδικά κομμάτια που θα ερμηνεύσει με αριστοτεχνικό τρόπο η Μελίνα Μποτέλλη.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες