Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

Αγρίνιο: 1ο Τένις camp προετοιμασίας, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Στάθη Ματσαρίδη

Κοινοποίηση

Διήμερο Camp προετοιμασίας αθλητών διοργανώνει για πρώτη φορά ο Ακαρνάν Αγρινίου – Dina’s Tennis Club, στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Βαρβάρα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στάθης Ματσαρίδης θα παρουσιάσει μία ομαδοσυνεργατική μεθοδολογία, βασισμένη στη μεθοδολογία της ITF με δικές του προσθήκες στην άμεση βελτίωση τεχνικής και τακτικής.

Το σενάριο θα γίνει Σάββατο πρωί – απόγευμα και Κυριακή πρωί – απόγευμα.

Το camp θα γίνει το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου.

Οι αθλητές και οι προπονητές των αθλητών θα λάβουν από τον κ. Ματσαρίδη πλήρη αναφορά για τις ατομικές ανάγκες του αθλητή (scouting report).

Φιλικά για το τμήμα βόλεϊ

Εν τω μεταξύ, το τμήμα Volley του Ακαρνάν Αγρινίου του coach Δημήτρη Κωνσταντάρα έπαιξε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου με την ομάδα του coach Ντίνου Τσιακανίκα Ομόνοια Ναυπάκτου, στο κλειστό γήπεδο Παπαχαραλάμπειο, τα κορίτσια του Δημοτικού και στο κλειστό του Αντιρρίου τα κορίτσια – αγόρια του Γυμνασίου – Λυκείου. Τα φιλικά πραγματοποιήθηκαν σε ένα πολύ όμορφο κλίμα και οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 22 Ιανουαρίου 2025.

Ο Ακαρνάν, μάλιστα, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία που παρείχε η Ομόνοια Ναυπάκτου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου [hide]

Διαβάστε επίσης: