Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Αγρίνιο: Αγιασμός στο Εκλογικό Κέντρο του Γιώργου Παπαναστασίου την Παρασκευή

Κοινοποίηση

Στις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου (20:30) θα τελεστεί αγιασμός στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Νέα αρχή, τόπος να ζεις» Γιώργου Παπαναστασίου. Το γραφείο του βρίσκεται στην οδό Σαλάκου 3 και το τηλέφωνο επικοινωνίας του γραφείου είναι 2641141300.

Συνάντηση με πολίτες σε Σπολάιτα, Νεάπολη και Τριαντέικα

Ο κ. Παπαναστασίου, μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού του, επισκέφθηκε Σπολάιτα, Νεάπολη και Τριαντέικα, όπου συζήτησε όλα τα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας και μίλησε για τη συνέχισή τους. «Εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας. Έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις, αναγκαίες για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Μαζί προγραμματίζουμε τα επόμενα έργα και τις πρωτοβουλίες στήριξης των δημοτών. Οι πολίτες βλέπουν και αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: