890.000 ευρώ για ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου της Λεπενούς

Παπαναστασίου: «Οι αθλητές και οι φίλαθλοι θα μπορούν να χαίρονται ένα σύγχρονο και λειτουργικό αγωνιστικό χώρο»

Υπογραφές για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου της Λεπενούς έβαλε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Πρόκειται για μελέτη, προϋπολογισμού 890.000 ευρώ, για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με απομάκρυνση των υλικών (φυσικός χλοοτάπητας/χώμα) και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Το έργο προβλέπει επίσης την κατασκευή περίφραξης.

Για την καλύτερη λειτουργία του αγωνιστικού χώρου έχει προβλεφθεί η τοποθέτηση υποδομής για τον φωτισμό του γηπέδου και περιμετρικά δίκτυο άρδευσης για διαβροχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης θα κατασκευαστούν οι οδοί πρόσβασης στο γήπεδο.

Ο Δήμαρχος σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί ικανοποιούμε το αίτημα των κατοίκων της Λεπενούς. Οι αθλητές και οι φίλαθλοι θα μπορούν να χαίρονται ένα σύγχρονο και λειτουργικό αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα με την παρέμβαση φροντίζουμε για την κατασκευή των οδών πρόσβασης αλλά και την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ώστε να χρησιμοποιείται απογευματινές ώρες. Συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών του Δήμου Αγρινίου».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος