«2ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιού» στα Καλύβια

Από 18 έως 20 Νοεμβρίου οι εκδηλώσεις – Το πρόγραμμα

Το «2ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιού» στα Καλύβια διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Κοινότητα Καλυβίων. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 20 του μηνός. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκθέσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

  • 10:30: Βαδίζοντας στους πορτοκαλεώνες – Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων επισκέπτονται πορτοκαλεώνες.
  • 11:30: Τα παιδιά ζωγραφίζουν τους πορτοκαλεώνες, στην πλατεία της Κοινότητας Καλυβίων.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

  • 17:00: «…διάθεση», εγκαίνια Έκθεσης της κας Χρυσούλας Φούκα – Ζαπαντιώτη.
  • 17:15: «Πορτοκάλι… μια παράδοση 300 χρόνων», εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας στο Κοινοτικό κατάστημα Καλυβίων.
  • 17:30: Ομιλίες και συζήτηση «η αξία και η προσφορά των εσπεριδοειδών στη ζωή και στην οικονομία» και «προβληματισμός για το μέλλον του προϊόντος», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος Καλυβίων.
    Από τους κ.κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, Βοηθό Περιφερειάρχη, Υπεύθυνο για θέματα Π.Α.Α., Γεώργιο Κοντογιάννη, Γεωπόνο – Περιφερειακό Σύμβουλο, Γεωργία Κολοβού, Π.Ε. Γεωπόνο – Προϊσταμένη τμήματος ΠΑΑ της ΔΑΟΚ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Ιωάννα Τριάντη, Π.Ε. Γεωπόνο – Προϊσταμένη Τμήματος – Ποιοτικού και Φυτοϋγιειονομικού ελέγχου της ΔΑΟΚ Π.Ε. Αιτωλοακαρναννίας.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

  • 10:00: «Το μανάβικο της πορτοκαλιάς», μικρή θεατρική παράσταση από το παιδικό χορευτικό τμήμα Καλυβίων
  • 10:20: «Ας χορέψουμε» από το Παιδικό και το Εφηβικό χορευτικό τμήμα Καλυβίων
  • 10:30: «Κερνάμε…» Παρουσίαση εδεσμάτων με βάση το πορτοκάλι, απ’ τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων «η Δήμητρα», τη Χορευτική Ομάδα Καλυβίων και τη Χορωδία Γυναικών Καλυβίων «Άγιος Νικόλαος», τη θεατρική ομάδα AnAr και τα «γλυκά της Εύας» από την κα Εύα Δρακοπούλου

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται απ’ τον Πρόεδρο Κοινότητας Καλυβίων, τους Συλλόγους και Φορείς της Κοινότητας Καλυβίων. Οι δε εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες