Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

25 χρόνια «Διέξοδος»: Εορταστική μουσικογευστική εκδήλωση την Τετάρτη

Από τις 9 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα

Κοινοποίηση

Φέτος η «Διέξοδος» συμπλήρωσε 25 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας. Ένα τέταρτο του αιώνα γεμάτο δράσεις Ιστορίας, Γραμμάτων και Τεχνών. Ένα επίτευγμα που δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη στήριξη -και πρωτίστως την αγάπη- των φίλων της. Ο ιδρυτής και οι συνεργάτες της «Διεξόδου», θέλοντας να τους διατυπώσουν ένα ελάχιστο δημόσιο «ευχαριστώ», οργανώνουν προς τιμήν τους μία μουσικογευστική εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου Άλατος, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, από τις 9 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.

«Με ακούσματα του “Νέου Κύματος” από μουσικό σχήμα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση Χρήστου Βλαχογιάννη και γευστικά Μεσολογγίτικα εδέσματα των σπουδαστών της Σχολής Μαγειρικής της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), σας περιμένουνε να απολαύσετε μία ξεχωριστή βραδιά υπό το φώς του έναστρου ουρανού και το θρόισμα της θάλασσας του Ιονίου», σημειώνεται σε σχετικό κάλεσμα των διοργανωτών.

Είσοδος ελεύθερη.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: