21η «Ημέρα Καριέρας» ΔΥΠΑ: Πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας σε πολλές διαφορετικές ειδικότητες

Αύριο η 21η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στην Πάτρα

Αύριο, Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, επιστρέφει στην Πάτρα η «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, στο ξενοδοχείο Astir Hotel Patra (Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα 262 21), από τις 10:00 έως τις 18:00. Ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, η ΔΥΠΑ διοργανώνει την 21η «Ημέρα Καριέρας» με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσους ψάχνουν δουλειά στην πόλη της Πάτρας και στην ευρύτερη περιοχή, να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση πρόκειται να συμμετάσχουν 47 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας σε πολλές διαφορετικές ειδικότητες και επίπεδα εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και μπορούν να επιλέξουν ώρα επισκεψιμότητας (time slot) ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την προσέλευσή τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-patra

Οι επιχειρήσεις και οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/21h-hmera-karieras-patra-2023?tab=eidikotites-kai-epikheiriseis&tab2=&tab3=

Οι εταιρείες που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται σε κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων, ζαχαροπλαστικής, πλαστικών, μηχανημάτων και διαφόρων κατασκευών, προϊόντων γύψου κ.ά., επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας και διακίνησης τροφίμων, της αρτοποιίας, της ποτοποιίας, του λιανεμπορίου και των υπεραγορών γενικά, της κοινωνίας της πληροφορίας, του αυτοκινήτου, των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών, των μεταλλικών κατασκευών και των οικοδομών γενικά, καθώς επίσης ναυτιλιακά πρακτορεία, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι ειδικότητες αφορούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης, όπως: μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, μηχανικοί, ψυκτικοί, ηλεκτροσυγκολλητές, τεχνίτες σιδηροκατασκευών, χειριστές μηχανημάτων, λογιστές, γραφίστες, ταμίες, πωλητές, υπάλληλοι αποθήκης, τεχνίτες αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, υπάλληλοι γραφείου, στελέχη marketing, εργάτες παραγωγής, οδηγοί, στελέχη ΙΤ, εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών και τουριστικά επαγγέλματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, σε θεματικές ενότητες όπως: δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη, κ.ά.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/21h-hmera-karieras-patra-2023?tab=proghramma-parallilon-draseon&tab2=&tab3=

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τις διαθέσιμες θέσεις κατά την προσέλευσή τους στην εκδήλωση, οπότε και θα μπορούν επιτόπου να δηλώνουν συμμετοχή.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος