Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

1ο Open Day Επαγγελματικής-Τεχνικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα

Κοινοποίηση

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης διοργανώνει το 1ο «OPEN DAY Επαγγελματικής-Τεχνικής Εκπαίδευσης» στην Αθήνα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού, 10553) από τις 17:00 έως τις 21:00, με στόχο να ενημερωθούν οι νέοι και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης μέσω των 50 Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, των 7 Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας και των 30 Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της ΔΥΠΑ.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 40 επιχειρήσεις από την Αττική που προσφέρουν θέσεις μαθητείας και πρακτικής σε υποψήφιους και νυν μαθητές των Σχολών, καθώς και θέσεις στην ανοικτή αγορά εργασίας για τους αποφοίτους σε όλο το φάσμα των ειδικοτήτων που διδάσκονται. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται ομιλίες με θέμα την καλλιέργεια και αναβάθμιση δεξιοτήτων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και της ενίσχυσης του θεσμού της μαθητείας μέσω επιτυχημένων συμπράξεων της ΔΥΠΑ με μεγάλες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, στελέχη της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους πληροφορίες για τις εκπαιδευτικές της δομές και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/1o-open-day

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: