Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

1 εκ. ευρώ για αποκατάσταση βλαβών από φυσικές καταστροφές σε Αγρίνιο και Ναύπακτο

Κοινοποίηση

Ξεκινούν πολύ σύντομα οι εργασίες

Δρομολογήθηκε η αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο του Αγρινίου και της Ναυπάκτου, καθώς υπεγράφησαν οι συμβάσεις με τους αναδόχους των δύο έργων, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα, καθώς έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Οι 700.000 ευρώ αφορούν σε αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο προς Νερομάνα του Δήμου Αγρινίου.

Στην περιοχή θα γίνει επανακατασκευή των τμημάτων της οδού όπου έγινε κατολίσθηση, με εξυγίανσή τους, κατασκευή έργων αντιστήριξης και έργων αποστράγγισης. Επίσης θα γίνει ανακατασκευή τεχνικών για την απορροή των όμβριων υδάτων καθώς και εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης, ώστε να αρθεί η επικινδυνότητα της οδού.

Ανάλογες εργασίες, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, προβλέπονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο προς Γέφυρα Μπανιά του Δήμου Ναυπακτίας.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: