Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/545817.cloudwaysapps.com/bqgtemsqzq/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173
«1917» και «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες» στο «Άνεσις» (trailers) - AgrinioVOICE.gr

«1917» και «Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες» στο «Άνεσις» (trailers)

Νέες ταινίες στον δημοτικό κινηματογράφο από την Πέμπτη

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Άνεσις» από την Πέμπτη 9 έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 θα προβάλει δύο νέες ταινίες:

1917 (σε 1η προβολή)

Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ ΜακΚέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια σχετικά δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες.
Ηθοποιοί: Τζορτζ Μακέι, Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν, Μαρκ Στρονγκ, Άντριου Σκοτ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κλερ Ντιμπούρκ, Κόλιν Φερθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.
Ώρες προβολής: 19:00 και 21:30 καθημερινά.

Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες – Spies in Disguise (μεταγλωττισμένο)

Όταν ένα γκάτζετ του Γουόλτερ, επιστημονικού βοηθού του ατρόμητου κατασκόπου Λανς Στέρλινγκ, δυσλειτουργεί με κωμικοτραγικά αποτελέσματα, ο τελευταίος μετατρέπεται σε… περιστέρι. Τώρα όχι μόνον πρέπει να ξαναβρεί την ανθρώπινη μορφή του αλλά και να προστατεύσει τον κόσμο από μια θανάσιμη απειλή.

Προβολές: 17:00 καθημερινά (Παρασκευή 10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιανουαρίου).

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δίνονται δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Η τιμή τους είναι 6 ευρώ (το κανονικό) και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους και ΑμεΑ (με επίδειξη της σχετικής κάρτας).

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος