Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αγρίνιο: 1.860.000 ευρώ για ανάπλαση οδών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Κοινοποίηση

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου

Τη σύμβαση του έργου «Διανοίξεις Ασφαλτοστρώσεις –Βελτιώσεις οδών σχεδίων πόλης περιοχής Αγίας Βαρβάρας», προϋπολογισμού 1.860.000 ευρώ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021. Το έργο αφορά σε εργασίες σε οδούς της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας, όπως οι οδοί Σοφίας Βέμπο, Κρίττωνος και περιμετρικά του 16ου Δημοτικού Σχολείου, οι οποίες βρίσκονται στην επέκταση του σχεδίου πόλεως.

Συγκεκριμένα αφορά δρόμους, οι οποίοι είναι μερικώς διανοιγμένοι και αδιαμόρφωτοι (μικρού πλάτους χωματόδρομοι, οι οποίοι πρέπει να διανοιχτούν πλήρως).

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με παρεμβάσεις στην επέκταση του σχεδίου πόλεως αναβαθμίζοντας την εικόνα μιας μεγάλης περιοχής. Πρόκειται για ανάπλαση οδών οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι χωματόδρομοι. Θα ασφαλτοστρωθούν, θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια και όπου απαιτείται θα γίνει δίκτυο όμβριων υδάτων», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: