10ο Trichonian Wakeboard Cup και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard στην Τριχωνίδα

Πάνω από 60 αθλητές από 8 Ομίλους στους αγώνες φέτος

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές του 10ου Trichonian Wakeboard Cup (10-11/10) και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Wakeboard (12-13/10), που θα γίνουν στην Λίμνη Τριχωνίδα.

Η συνέντευξη δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) στο ξενοδοχείο Marpessa.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αθλητικό Σύλλογο Αγρινίου “Τρίτωνα” με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμου.

Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησαν ο Πρόεδρος Κώστας Πιστιόλας, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Αλεξάνδρα Καρακώστα και η αθλήτρια του “Τρίτωνα” Σίσσυ Γιγκλά.

Ο κύριος Πιστιόλας είπε πως φέτος αναμένεται να λάβουν μέρος στους αγώνες πάνω από 60 αθλητές από 8 Ομίλους, ενώ θα υπάρχουν και διεθνείς κριτές. Μίλησε για τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον Τρίτωνα που θα είναι 13 ή 14 τον αριθμό, για την εμπιστοσύνη που υπάρχει απ’ την Ομοσπονδία στον “Τρίτωνα”, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στην Τριχωνίδα.

Η κυρία Καρακώστα μίλησε για την ενασχόλησή της στον Σύλλογο μπαίνοντας τους τελευταίους μήνες στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην υποστήριξη που υπάρχει απ’ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και απ’ τον Δήμο Θέρμου.

Η 12χρονη Σίσσυ Γιγκλά μίλησε για τις επιτυχίες της στο άθλημα και κάλεσε τα νέα παιδιά να γνωρίσουν το wakeboard.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος