Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ημερίδα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Κοινοποίηση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 18.00, στην Παλιά Λαχαναγορά. Η ημερίδα γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, που εορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου.

Ομιλητές:

● Ιωάννα Γκίκα – Ψυχολόγος στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Θέμα: «Πρόληψη για τη βία κατά των παιδιών».

● Ελένη Βαλαβάνη – Παιδίατρος – Αναπτυξιολόγος – Επιστημονικός Συνεργάτης στη Μονάδα Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής Α΄ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομεία Παίδων Η Αγία Σοφία – Επιστημονικός συνεργάτης ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Θέμα: «Αναπτυξιακές Καθυστερήσεις, Μαθησιακές Δυσκολίες, Προβλήματα Συμπεριφοράς: Δικαίωμα των παιδιών για Έγκαιρη Διάγνωση και Παρέμβαση».

● Άννα Λιαμέτη – Υπαστυνόμος Α’- Αξιωματικός του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου. Θέμα: «Παιδιά και οδική ασφάλεια».

● Νεκταρία Φελέκη – Κοινωνική Λειτουργός στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Θέμα: «Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου».

Μετά το τέλος των ομιλιών θ’ ακολουθήσει χρόνος για συζήτηση και επίλυση αποριών με τους ειδικούς.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: