«Δεν περισσεύει άσφαλτος για τον χαλικόδρομο που οδηγεί στο 7ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου!»

Με τίτλο «Δεν περισσεύει άσφαλτος για τον χαλικόδρομο που οδηγεί στο 7ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου!», οι νηπιαγωγοί και οι γονείς των νηπίων του 7ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση από τον Δήμο Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φαίνεται ότι η αρμόδια Υπηρεσία και ο Δήμος Αγρινίου -παρά τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί μετά από συνεχείς επιστολές μας- έχουν άλλες προτεραιότητες και δεν «προλαβαίνουν» ν’ ασφαλτοστρώσουν δρόμο 70 μέτρων που συνδέει το 7ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου με την περιμετρική οδό (έναντι του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου) δηλαδή ένα κεντρικό δρόμο, όπου καθημερινά διακινούνται δεκάδες οχήματα και γονείς των νηπίων που φοιτούν στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο.

Η χαλικόστρωση που έγινε τον περασμένο Αύγουστο έχει ήδη διαχυθεί και τμήμα της μέσω των βροχών και των διερχόμενων οχημάτων έχει καταλήξει μέσα στον κεντρικό δρόμο στο σημείο που συνδέεται με τον χωματόδρομο.

Ήδη διερχόμενοι πεζοί λόγω της μεταφοράς των χαλικιών στην άσφαλτο γλίστρησαν κι έπεσαν, ενώ καθημερινά τα διερχόμενα οχήματα κινδυνεύουν λόγω της διολίσθησης να προκαλέσουν ατύχημα σε ένα σημείο που περνούν εκατοντάδες παιδιά!

Πριν υπάρξει τραυματισμός ή πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, έστω και την τελευταία στιγμή, καλούμε τον Δήμο Αγρινίου να ευαισθητοποιηθεί σε ένα αυτονόητο και υπαρκτό πρόβλημα.

Οι κοινωνικές ανάγκες και η ανάληψη παρεμβάσεων δεν είναι μόνο ψηφοθηρική υπόθεση!»

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανακοίνωση:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος