Με μεγάλη επιτυχία το πάρτι

Τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι παιδιά και αναμένουμε τη γέννηση του Χριστού, η οποία σηματοδοτεί την ελπίδα, την αισιοδοξία και την αναγέννηση της ανθρώπινης φύσης. Στο πρόσωπο του Κυρίου ενώνεται ασύγχυτα και αδιαίρετα ο Θεός με τον άνθρωπο.  Με την γέννηση του Χριστού εισέρχεται στον κόσμο μια δύναμη που θέτει τις προϋποθέσεις μιας ριζικής μεταβολής της συμπεριφοράς των ανθρώπων εν τω κόσμω. Είναι μια αποκάλυψη, μια φανέρωση του πραγματικού προορισμού του ανθρώπου. Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και οφείλουμε να την προσφέρουμε και να την δεχόμαστε απλόχερα σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται.

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Καινούριο από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου σε γνωστό καφέ της περιοχής. Το πάρτι ήταν γεμάτο από λιλιπούτειους μικρούς φίλους, γονείς και δασκάλους. Η εκδήλωση περιλάμβανε άφθονο χορό, τραγούδι, γέλια, χαμόγελα και πολλά δώρα. Μικροί και μεγάλοι απήλαυσαν το πάρτι σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλο τον Δήμο Αγρινίου και σε όλους τους συλλόγους να δραστηριοποιούνται και να αφουγκράζονται τις ανάγκες των μικρών μας φίλων, οι οποίοι αποτελούν το αύριο του τόπου μας. Να προσφέρουν απλόχερα αγάπη και νότες ξεγνοιασιάς στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε.

Με αισιοδοξία, πίστη και αυτοπεποίθηση θα σταθούμε όρθιοι στις δυσκολίες.

Με αλληλεγγύη και αγάπη θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο που τόσο ανάγκη έχουμε και τόσο πολύ αξίζουμε.

Μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά είναι προ των πυλών!

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην φίλη και πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Ρούλα Παναγιωτοπούλου για την υπέροχη αυτή πρόσκληση να παρευρεθώ και να νιώσω πάλι παιδί.

Γιώτα Μπουμπούλη, εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος, Δρ. Κοινωνικής Θεολογίας και εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής παράταξης του Νίκου Καζαντζή.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος