Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης ξεκινούν φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις «Παραμύθι από Ζάχαρη» του Δήμου Αγρινίου για τα Χριστούγεννα. Η φωταγώγηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, στις 19:00, ενώ σε περίπτωση βροχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων που παρουσίασε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ο Δήμος Αγρινίου, το άναμμα του δέντρου θα γίνει σε εκδήλωση που θα περιλαμβάνει μελωδίες της Φιλαρμονικής, της Παιδικής Χορωδίας και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Φαντασία» του Δήμου Αγρινίου. Το «Μουσικό κουτί ζωντανεύει» από το τμήμα ακορντεόν, το μουσικοθεατρικό τμήμα Νεάπολης και τα τμήματα μοντέρνου χορού του Δήμου Αγρινίου, ενώ στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν και οι παίκτες του Παναιτωλικού.

Την ίδια μέρα θα γίνει το επίσημο πάρτυ έναρξης του παγοδρομίου και της παγοτσουλήθρας στην Πλατεία Δημάδη. Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν και θα χορέψουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων στο μουσικό πάρτυ που θα γίνει.

Νωρίτερα, στις 20:00, η «Χριστουγεννιάτικη Πόλη» στον αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου θα ανοίξει τις πύλες της και θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους με διάφορες εκπλήξεις και πολλή μουσική.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος