Τελετή έναρξης για το 7ο «Θεάτρου Όψεις»

Με μια υπέροχη παράσταση ξεκίνησε ο Θεσμός του 7ου «Θεάτρου Όψεις» στο Αιτωλικό. Η θεατρική Ομάδα του Π.Σ. «Χρήστος Καπράλος» Παναιτωλίου παρουσίασε το έργο «Η γυναίκα μου φάντασμα» του Νόελ Κάουαρντ, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Βαλμά, η οποία χειροκροτήθηκε θερμά από το θεατρόφιλο κοινό που προσήλθε από το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο τις Οινιάδες και φυσικά από το Αιτωλικό.

«Νοιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς για το γεγονός ότι το «Θεάτρου Όψεις» αποτελεί πλέον έναν σημαντικό Θεσμό για το ερασιτεχνικό θέατρο και που η διοργάνωσή του ξεκίνησε από τον Συλλογό μας πριν από επτά χρόνια και συνεχίζεται με ενθουσιασμό και αγάπη από τα μέλη του μέχρι σήμερα!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Αιτωλικό».

Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτισαν με θερμά λόγια η αντιπρόεδρος του Π.Κ. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Σοφία Λαναρά, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μπαλαμπάνης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων, θεατρικών ομάδων και πολιτιστικών φορέων της ευρύτερης περιοχής.

«Να ευχαριστήσουμε την Θεατρική Ομάδα Παναιτωλίου για την αποδοχή της πρόσκλησής μας, το κοινό που και φέτος με την μεγάλη του παρουσία στήριξε την προσπάθειά μας, το Π.Κ. του Δήμου και ιδιαίτερα την αντιπρόεδρό του κ. Λαναρά και τέλος τους χορηγούς μας!
Το φεστιβάλ συνεχίζεται στις 18 Ιουλίου με την παράσταση «Πρόταση Γάμου» του Άντον Τσέχωφ, από την θεατρική ομάδα Παραβόλας. Καλή συνέχεια στον φετινό Θεατρικό Ιούλιο – μείνετε συντονισμένοι!» αναφέρει κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση ΕΔΩ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος