Από το πρωί της Δευτέρας (10/7) άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2017-2018 με πολλούς φίλους του Παναιτωλικού να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο να ανανεώσουν την κάρτα τους από την πρώτη μέρα, παραλαμβάνοντας τα συλλεκτικά δώρα που τα συνοδεύουν.

Μειωμένες οι τιμές

Ο Παναιτωλικός ενόψει της 6ης συμμετοχής του στη Super League αποφάσισε γενναία μείωση τιμών που ξεπερνάει το 20% σε σχέση με πέρσι. Για γυναίκες και παιδιά ισχύει επιπλέον έκπτωση 30%! Έτσι μπορεί οποιοσδήποτε να εξασφαλίσει την παρουσία του σε 15 αγώνες πρωταθλήματος ακόμα και με 60 ευρώ! Δηλαδή με 4 ευρώ ανά αγώνα!

«Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε όλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, εξασφαλίζοντας θέση στο γήπεδο και προνόμια που απορρέουν από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Μαζί με μεσένα και τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά, θα γεμίσουμε το γήπεδο» σημειώνει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της.

Επιβράβευση των «πιστών»

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και έξτρα παροχές για τους περίπου 1.000 φίλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν αγοράσει εισιτήριο ΚΑΙ στις πέντες παρουσίες του Παναιτωλικού στην Super League. Αυτοί οι φίλαθλοι, λοιπόν, μαζί με την ανανέωση που θα κάνουν θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα (καπέλο, κασκόλ, μπρελόκ). Τα ίδια δώρα θα λάβουν και εκείνοι που θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στις θέσεις VIP, ενώ μπρελόκ θα λάβουν όλοι όσοι προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

«Ο Παναιτωλικός με σταθερά βήματα έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου» τονίζει η ΠΑΕ και υπογραμμίζει: «Αυτό που για δεκαετίες (παρά τις προσπάθειες που έγιναν από το 1977 έως το 2010) αποτελούσε άπιαστο όνειρο για τους φίλους της ομάδας μας, είναι… καθημερινότητα τα τελευταία χρόνια».

Η ΠΑΕ θέτει ως στόχο την αύξηση του κόσμου στο γήπεδο και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο: «Ο στόχος μπορεί να πετύχει Μαζί με ΕΣΕΝΑ! Να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο. Να ενισχύσουμε την ομάδα, να δείξουμε την αγάπη μας. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε! Να ενεργοποιηθούμε περισσότερο και να συμμετάσχουμε σε κάθε δράση του Παναιτωλικού. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε! Να δείξουμε ότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που κάνει περήφανο το Αγρίνιο, εκφράζει και εμάς. Το θέλουμε, τον ενισχύουμε. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!»

Οι τιμές

Μεγάλη κερκίδα

VIP (άνω διάζωμα): 430 / Γυναικεία – παιδικά: 300
VIP (κάτω διάζωμα): 350 / Γυναικεία – παιδικά: 245
Θύρα 1, Θύρα 2: 160 / Γυναικεία – παιδικά: 115

Μικρή κερκίδα

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα): 140 / Γυναικεία – παιδικά: 100
Θύρα 4: 105 / Γυναικεία – παιδικά: 75
Θύρα 5: 90 / Γυναικεία – παιδικά: 65

Πέταλο

Θύρα 6, Θύρα 7: 60

Οικογενειακή κερκίδα

(Θύρα 1 τμήμα 1):
Πατέρας + Μητέρα + Παιδί: 280
Πατέρας ή Μητέρα + Παιδί: 160
Κάθε επιπλέον παιδί: 50

(Στη Θύρα 3 θα δίνονται δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές, ανέργους κ.λ.π.)

Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα (έως 10 άτοκες δόσεις).

Ημερομηνίες διάθεσης

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Έως και τις 21 Ιουλίου οι παλιοί κάτοχοι μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους ή να επιλέξουν κάποια απ’ τις ελεύθερες. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 10 Ιουλίου να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις.

Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Υπάρχει δε η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών εισιτηρίων στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας Τμήμα 1 στη Θύρα 1 και της Θύρας 3.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, την πρώτη εβδομάδα τα γραφεία θα είναι ανοικτά από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα.

(κάντε ΚΛΙΚ για πλήρες μέγεθος)

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος