Μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων εκμίσθωσης τριών (3) χώρων στο Λιμάνι Μεσολογγίου, άρχισαν οι εργασίες για την ολοκλήρωση των επενδύσεων. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες, το Λιμάνι Μεσολογγίου αλλάζει εικόνα (δείτε ΕΔΩ).

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου έδωσε την σχετική έγκριση για την εκτέλεση των εργασιών και ο φάκελος της τεχνικής περιγραφής εστάλη στο ΥΠΕΚΑ για τις περαιτέρω ενέργειες που απαιτούνται αναφορικά με την περιβαλλοντική αδειοδότηση.

Επίσης, έχει παραδοθεί η κυκλοφοριακή μελέτη Λιμένα Μεσολογγίου, η οποία θα δοθεί και στο Δήμο Μεσολογγίου για αξιολόγηση – συζήτηση, αφού προβλέπει και σύνδεση με τον κυκλοφοριακό ιστό της πόλης και τις εξόδους από αυτή.

Όπως τονίζει το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας, εκτός αυτών, έγιναν οι επισκευές στον Ηλεκτροφωτισμό της Παραλίας Κρυονερίου και θα ολοκληρωθούν σύντομα οι όποιες παρεμβάσεις απαιτούνται σε Κρυονέρι και Κάτω Βασιλική. Ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η αξιολόγηση προσφορών για τοποθέτηση – αντικατάσταση 30 δεστρών στο Λιμάνι του Αστακού.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος