Σημαντική βράβευση του φορέα

«Είναι μεγάλη τιμή για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου η πρόσκληση για βράβευση της, από ένα σωματείο μεγάλης εμβέλειας στο κοινωνικό γίγνεσθαι, όπως η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία» αναφέρει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τη βράβευσή της στις 21 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση κοπής πίτας της Συνομοσπονδίας. Η ΕΛΕΠΑΠ βραβεύτηκε ως φορέας κοινωνικής προσφοράς στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Επαμεινώνδας Τάνταρος, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο DIVANΙ CARAVEL. Παρόντες ήταν η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών κ. Μαριάννα Μόσχου και άλλα μέλη της τοπικής διοικούσας επιτροπής, η οποία ευχαρίστησε  όλους τους παρευρισκομένους που ευαισθητοποιήθηκαν για το έργο της.

Επίσκεψη εκπροσώπων του 2ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά μπάσκετ

Στο μεταξύ, ομάδα εκπροσώπων του 2ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά μπάσκετ που έγινε στις 3 και 4 Ιανουαρίου, επισκέφτηκαν την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στις 22/01/2018, ενημερώθηκαν για το έργο της, ξεναγήθηκαν στους χώρους της και προσέφεραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ενισχύοντας τους σκοπούς του Οργανισμού.

«Η ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλα τα σωματεία που κατ’ αυτόν τον τρόπο βοηθούν το έργο της και ευελπιστεί το παράδειγμά τους να έχει απήχηση και σε άλλους φορείς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΕΠΑΠ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος