Την Κυριακή 5 Αυγούστου

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Πάλαιρο η 1η Μουσική Βαρκαρόλα μαζί με την 3η Γιορτή Ψαριού Παλαίρου που θα ξεκινήσει στις 21.00 από το λιμάνι της Παλαίρου.

Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων, με τους ήχους της μουσικής, θα ξεκινήσουν στις 21:30 από το λιμάνι της Παλαίρου με κατεύθυνση το ξενοδοχείο «Βουνάκι» και μετά θα επιστρέψουν πάλι στο λιμάνι της Παλαίρου.

Όλη η πορεία θα γίνει στην ακρογιαλιά, για να ακούγεται καθαρά ο ήχος της μουσικής.

Στην πρώτη βάρκα θα βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια Ειρήνη Λώλου που μαζί με τα πλήκτρα της και την κιθάρα θα σας ταξιδέψει στην θάλασσα του Ιονίου Πελάγους. Οι βάρκες θα είναι στολισμένες με φαναράκια και όλο μαζί το σκηνικό θα δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Μετά το τέλος της Βαρκαρόλας θα ακολουθήσει στην πλατεία της Παλαίρου η 3η Γιορτή Ψαριού. Σε όλους θα προσφερθούν δωρεάν ψητά ψάρια και στη συνέχεια θα υπάρχει δωρεάν ορχήστρα με νησιώτικα και εντεχνολαϊκά τραγούδια. Με την Ζωντανή ορχήστρα θα τραγουδήσουν ο Γιάννης Στάθης, η Ειρήνη Λώλου και η Βασιλική Ηλιαδη.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» θα έχει αναψυκτικά, κρασί και μπύρες και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Παλαιριωτών «Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ» θα κάνει λαχειοφόρος αγορά.

Το γλέντι θα κρατήσει μέχρι να φύγει και ο τελευταίος επισκέπτης.


Η 1η Βαρκαρόλα γίνεται με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Παλαιριωτών «Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ» και η 3η Γιορτή Ψαριού γίνεται με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαίρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ». Συμμετέχουν οι αλιείς της Παλαίρου και βάρκες ιδιωτών από την περιοχή.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος