Το ΔηΠεΘε Αγρινίου συνεχίζει το βραβευμένο πρόγραμμα «The MET: LIVE in HD»

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος «The MET: LIVE in HD», παρουσιάζει, σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, την «Βαλκυρία» του Wagner, στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στις 18:00.

Διάρκεια: 4 ώρες και 55 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 15 €. Φοιτητικό/Άνεργοι/Παιδιά κάτω των 15 ετών: 10 €.
Κρατήσεις εισιτηρίων τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο: 26410 21158 (9:00-13:00). Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Ταμείο του θεάτρου την ημέρα της μετάδοσης, το Σάββατο 30 Μαρτίου (17:00–18:00).

Η «Βαλκυρία»…

…είναι το δεύτερο μέρος του έργου του Wagner και αποτελεί ένα αυτόνομο έργο εξαιρετικά δυνατού λυρικού θεάτρου, πλαισιωμένο από αντίστοιχα επικές μελωδίες, μεταξύ αυτών και η πασίγνωστη «Επέλαση των Βαλκυριών». Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η δημοφιλέστερη σύγχρονη «Βαγκνερική» σοπράνο Christine Goerke, ως η πολεμίστρια θεά Μπρουνχίλντε. H διαμάχη της με τα θνητά δίδυμα αδέλφια Ζίγκμουντ και Ζιγκλίντε, που αποδίδουν ο Stuart Skelton και η Eva-Maria Westbroek, οδηγεί την Μπρουνχίλντεσε ένα ταξίδι από τη Βαλχάλα στην ανθρωπότητα επί γης. Την ορχήστρα διευθύνει ο Philippe Jordan.

Η «Βαλκυρία» είναι μια παραγωγή της Metropolitan Opera σε συνεργασία με την ExMachina.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος