Αισιόδοξος για τις εκλογές της 26ης Μαΐου εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός στο Αγρίνιο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στο Αγρίνιο βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πραγματοποίησε ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο της περιοδείας του εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος και από τον πρώην βουλευτή και Υπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Θάνο Μωραΐτη, ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον κόσμο: «Η συγκέντρωση θυμίζει συγκεντρώσεις που έγιναν σε αυτήν την πλατεία την δεκαετία του ’80».

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι πορεύτηκε όλα τα χρόνια με μοναδικό γνώμονα την Ελλάδα των πολλών και υπογράμμισε: «Όταν δίναμε το κοινωνικό μέρισμα, όταν αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, όταν ακυρώσαμε τις περικοπές στις συντάξεις, τώρα που δίνουμε την 13η σύνταξη που ανήκει στην τρίτη ηλικία, μας κατακεραύνωναν γιατί λέει θέτουμε σε κίνδυνο τα δημοσιονομικά της χώρας με παροχές και πήγαιναν στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες, για να ζητήσουν από τους δανειστές να μας βάλουν χέρι μη τυχόν και δεν περικοπούν οι συντάξεις».

Κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι «λειτούργησαν ως σαμποτέρ αυτά τα χρόνια και έρχονται σήμερα να το παίξουν λυτρωτές, αυτοί που έδωσαν τα πάντα στο ΔΝΤ και τους τεχνοκράτες ως κυβέρνηση, αυτοί που έδιναν τα πάντα στο ΔΝΤ και τους τεχνοκράτες ως αντιπολίτευση».

«Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της κυβέρνησης μας ήταν πως μέσα σε συνθήκες μνημονίου εμείς καταφέραμε να βρούμε τον τρόπο να στηρίξουμε τους αδύναμους», υπογράμμισε επίσης ο Αλέξης Τσίπρας και αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις στην Υγεία, στην Πρόνοια και στην Εργασία.

Τα έργα στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στα έργα που έχει κάνει η κυβέρνηση στην Αιτωλοακαρνανία. Σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Εμείς καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την Ιόνια Οδό, βγάζοντας την Αιτωλοακαρνανία από την απομόνωση. Ολοκληρώνεται τμήμα της οδικής σύνδεσης του Αστακού με την Ιόνια Οδό προϋπολογισμού 24,5 εκατ. και εκπονούνται οι μελέτες για τα υπόλοιπα τμήματα. Επιλύσαμε το πρόβλημα στη Μαρίνα Μεσολογγίου και κάναμε παρεμβάσεις στην Υγεία στο Αγρίνιο, στην Παιδεία και τον αθλητισμό».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ομιλία του Πρωθυπουργού:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος