Παρέδωσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων οι Αστυνομικοί

Παράδοση τροφίμων σε συσσίτια και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου έκαναν μέλη της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Παρασκευή (8/2) και στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 3ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου. Πέραν των τροφίμων, στα συσσίτια δόθηκαν και δωροεπιταγές αξίας 750 ευρώ από επιχειρήσεις χορηγούς του τουρνουά.

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για μία ακόμη χρονιά στην διοργάνωση και στην επιτυχία του τουρνουά» σημειώνει η Τοπική Διοίκηση σε ανακοίνωσή της και υπογραμμίζει: «Στον δήμο Αγρινίου και προσωπικά στον δήμαρχο κ. Παπαναστασίου, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Γκρίζη Νίκο που για μια ακόμη φορά ήταν δίπλα μας. Ο δήμος Αγρινίου φέτος συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στο τουρνουά καλύπτοντας μεγάλο μέρος του κόστους. Στην ακτίνα εθελοντισμού του δήμου μας, την υπεύθυνη κα. Μακρή Ανθούλα και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν. Στις επιχειρήσεις της πόλης μας που κάθε χρόνο στηρίζουν την πρωτοβουλία μας αυτή με τις χορηγίες τους. Όλους όσους βοήθησαν στην διάθεση των εισιτηρίων και όλους αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια στηρίζοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης. Τέλος σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αποτελεί δείγμα πολιτισμού. Ελπίζουμε με το παράδειγμά μας να κινητοποιήσουμε όλο και περισσότερους φορείς, όλο και περισσότερους συμπολίτες μας σε αυτή την κατεύθυνση. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για άλλη μια φορά, με την υπόσχεση να κάνουμε πάντα ότι μπορούμε ώστε να στηρίζουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος