Στις 19 και 20 Οκτωβρίου

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει γι’ ακόμη μία χρονιά ένα διήμερο εκδηλώσεων, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την πόλη του Αγρινίου.

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η Γυμναστική Εταιρεία μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου διοργανώνουν διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην πόλη το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» που αναφέρεται στην ιστορία της πόλης και την Κυριακή θα γίνει για τέταρτη φορά η εκδήλωση «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου».

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο «Κυνήγι» θ’ αποτελούνται από άτομα ηλικίας άνω των 13 ετών, ενώ μεγάλοι και μικροί θα τρέξουν, θα βαδίσουν ή θα ποδηλατίσουν ένα μικρό γύρο της πόλης, σε μία διαδρομή χωρίς χρονομέτρηση.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους κανονισμούς και τις δηλώσεις συμμετοχής θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο Παπαστράτειο Μέγαρο και στην ηλεκτρονική σελίδα της ΓΕΑ.

«Ξεκινήστε να δηλώνετε κι εσείς συμμετοχή για ν’ αθληθείτε και να γνωρίσετε την τοπική Ιστορία σε δύο εκδηλώσεις ξεχωριστές και διαφορετικές από τις άλλες.» λέει στο κάλεσμά της η Εταιρεία.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος