Επίσκεψη Σάκη Τορουνίδη στο Μεσολόγγι

Το Μεσολόγγι επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία Σάκης Τορουνίδης, ο οποίος συνεχίζει τον διάλογο με τους κατοίκους περιοχών του Νομού. Στο Μεσολόγγι, ο κ. Τορουνίδης είχε σειρά συναντήσεων με πολίτες, επαγγελματίες, εργαζομένους και προϊσταμένους στις υπηρεσίες της ΔΕΗ και της ΔΟΥ.

Ο υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Μετά τις συναντήσεις του με τους αυτοδιοικητικούς ο κ. Τορουνίδης δήλωσε:

«Στο ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ πιστεύουμε στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το έχουμε αποδείξει. Όλες οι ιστορικές μεταρρυθμίσεις στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και στο κράτος γενικότερα, σχεδιάστηκαν, θεσπίστηκαν και προχώρησαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ.
Οι μεγάλες τομές που έγιναν στις αρχές τις δεκαετίας του ‘80 έδωσαν υπόσταση, ουσία και περιεχόμενο στην αποκέντρωση και στην αυτοδιοίκηση και αποτέλεσαν τη βάση για τον Καποδίστρια, τον Καλλικράτη, τις 13 αιρετές Περιφέρειες.

Η παράταξη μας, η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη, είναι αυτή που συνδέθηκε με όλες τις μεγάλες αλλαγές στη χώρα και στην αυτοδιοίκηση. Πιστεύω ακράδαντα ότι χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Περιφέρειας και των Δήμων δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική απελευθέρωση των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, τέτοια που να διασφαλίζει την παραγωγή νέου πλούτου».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος