Κατάμεστη από κόσμο ήταν η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στην πρεμιέρα της παράστασης «Ψέμα στο Ψέμα» του Anthony Neilson, που παρουσίασε με εξαιρετικό τρόπο η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡOPolice» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου το βράδυ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και ειδικότερα η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡOPolice» έκανε την πρεμιέρα της παράστασής της, ενώ έγινε απονομή τιμητικών πλακετών στους δημιουργούς και συντελεστές τις ομάδας, καθώς και στην επίσημη προσκεκλημένη Αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας κα. Τσιριγώτη Ζαχαρούλα.

Θα δοθούν ακόμη 2 παραστάσεις, την Πέμπτη 16 Ιουνίου και την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρα 21:15 στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρεμιέρα:

Λίγα λόγια για την παράσταση: Το έργο ξεκινά όταν δύο αστυνομικοί, δυο «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, έρχονται να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ένα ατυχές περιστατικό. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και διστάζουν να αποκαλύψουν τα δυσάρεστα νέα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, αλλά κάτι η καλοσύνη τους, κάτι το πνεύμα των ημερών… τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Και όπως συχνά συμβαίνει και στην αληθινή ζωή, εξωγενείς και αστάθμητοι παράγοντες και γεγονότα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε ή να υπολογίσουμε… οδηγούν τους ήρωές μας σε μια σειρά φοβερών παρεξηγήσεων με άλλοτε συγκινητικά και άλλοτε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Το ηθικό δίδαγμα του έργου: «χίλιες φορές μια δυσάρεστη αλήθεια από το καλύτερο ψέμα»

Συντελεστές:

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση
Σκηνικά: Βασίλης Ραμμόπουλος-Νίκος Βελτσίστας
Φωτισμοί-ήχος: Δημήτρης Παπαδάκης
Επιμέλεια Κοστουμιών: Δήμητρα Γκούβα
Μουσική επιμέλεια: Μάγδα Σαρλάμη
Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Γκούβα

Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος : Χριστιάνα Μπίμπα
Φωτογραφίες: Θύμιος Παπαγρίβας
Κομμώσεις: Έφη Μηλιώνη
Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη
Video: Χρήστος Μουρτζιάπης

Παίζουν: (με αλφαβητική σειρά)
ΓΚΑΡΣΟΝ ΚΟΝΕΡ : Βάσια Βλάχου
ΓΚΟΜΠΕΛ: Λάμπρος Κατσινούλας
ΤΖΟΝΑΘΑΝ: Θεόδωρος Ρεβύθης
ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΟΝΕΡ : Θύμιος Παπαγρίβας
ΜΠΛΑΝΤ: Βασίλης Σβίγγος
ΣΑΝΤΥ: Νίκος Τσαρούχης
ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ ΚΟΝΕΡ : Γιώργος Τσιτσέλης
ΓΚΡΟΝΥΑ: Ιωάννα Τσούνη

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος