Στο πλαίσιο των οργανωτικών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο αυτή σε πανελλαδικό επίπεδο, για άνοιγμα του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες, η ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συγκαλεί Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) των Στελεχών της και Μελών του Κόμματος, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00 στο Μεσολόγγι (Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, πρώην Υπουργός Υγείας και Δ’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Στόχος της εκδήλωσης να γίνει ένας ευρύς και ανοιχτός διάλογος των ενεργών πολιτών, ώστε «να διαμορφωθούν οι πολιτικές, οι οποίες θα βγάλουν τη χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης», όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε κάθε ευκαιρία, ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Κακλαμάνης, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα». Στη συνέχεια στις 13:30μ.μ θα κάνει επίσκεψη στο Δημαρχείο του Μεσολογγίου, όπου θα συναντήσει τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ.Νίκο Καραπάνο. Στις 17:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης, στο ξενοδοχείο Θεοξένια στο Μεσολόγγι.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος