Έναρξη συνεργασίας με τον μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο

Την έναρξη συνεργασίας με τον μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο New York College (NYC) ανακοίνωσε ο ΑΟ Αγρινίου.

Το NYC ιδρύθηκε το 1989 σε συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής State University of New York, Empire State College και στη συνέχεια προχώρησε στην στρατηγικής σημασίας συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Greenwich, καθώς και με το University of Bolton στη Μεγάλη Βρετανία. Η έμφαση του NYC στην αξιοπιστία και ποιότητα σπουδών επιβεβαιώθηκε με τη συνεργασία με το διάσημο Universite Toulouse, Capitole 1 της Γαλλίας και από το 2014 με το Γερμανικό αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο International University of Applied Sciences Bad Honnef.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το NYC έχει ιδρύσει τα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια University of New York in Prague στην Τσεχία.

Το NYC προσφέρει Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά προγράμματα σπουδών με ποικιλία ειδικοτήτων, όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Μηχανική, Επικοινωνία, Διεθνείς Σχέσεις, Ψυχολογία, Διατροφολογία, Βιοϊατρικές Επιστήμες, Τουρισμό, Ναυτιλιακά, Κινηματογράφο και Εκπαίδευση.

Πρόσφατα αντιπροσωπεία της Αγρινιώτικης ομάδας βρέθηκε στην έδρα του N.Y. COLLEGE συναντώντας τον Πρόεδρο και Ιδρυτή, κ. Φούτση Ηλία και τον Director  of Corporate Relations & Cooperative Education, κ. Φύκα Ιωάννη.

Το πλαίσιο και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες σε επίσημη συνέντευξη τύπου που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο με εκπροσώπους και των δύο πλευρών.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος