Ο ΑΟ Αγρινίου είχε ένα μεγάλο κέρδος την περασμένη Κυριακή, παρά την ήττα από τον Χαρίλαο Τρικούπη και αυτό δεν είναι άλλο από τον κόσμο του

Ο ΑΟ Αγρινίου μπορεί να ηττήθηκε από τον Χαρίλαο Τρικούπη την Κυριακή (12/11), αλλά το μεγάλο του κέρδος ήταν ο κόσμος που γέμισε το κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου. Η Διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παρουσία του κόσμου στον αγώνα, στην οποία ευχαριστεί επίσης τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας για τα μέτρα τάξης, ενώ εύχεται και καλή επιτυχία στον Χαρίλαο Τρικούπη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με το Χαρίλαο Τρικούπη και στήριξε τους παίκτες μας μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. Τους χρειαζόμαστε και στα επόμενα παιχνίδια να είναι δίπλα στην ομάδα μας και να στηρίζουν την προσπάθειά μας. Τέσσερις τυχεροί φίλαθλοι που κληρώθηκαν στο ημίχρονο θα παρακολουθήσουν τον επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ στο Basketball Champions League.

Ευχαριστούμε επίσης τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας για τα μέτρα τάξης στο χθεσινό παιχνίδι και τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Ζακεστίδη και Μηλαπίδη.

Τέλος ευχόμαστε στη γειτονική και φίλη ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Και στις νίκες και στις ήττες μαζί.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος