Το Τμήμα Εφήβων του «Μικρού Θεάτρου» (Κέντρου 26) παρουσιάζει «Το αγόρι με τη βαλίτσα» σε δύο παραστάσεις, την Δευτέρα 19 και Τετάρτη 21 Ιουνίου (21:00). Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου που θα δίνονται στο ταμείο του θεάτρου 1 ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Ένα αγόρι ονειρεύεται παραμυθένια ταξίδια σαν του Σεβάχ του θαλασσινού. Το ταξίδι όμως που μας αφηγείται είναι πολύ διαφορετικό. Φεύγοντας από το χωριό του που βομβαρδίζεται, ο μικρός Ναζ διασχίζει ολομόναχος ερήμους, χιονισμένα βουνά και αφρισμένες θάλασσες, ώσπου να φτάσει στο Βερολίνο, όπου θα βρει επιτέλους τον μεγαλύτερο αδερφό του. Μέσα από το παιδικό του βλέμμα παρακολουθούμε μια συγκινητική αλλά και συχνά διασκεδαστική ιστορία.

Συγγραφέας: Μάικ Κένι
Διασκευή-μετάφραση: Ξένια Καλογεροπούλου
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνικά – κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Το τμήμα εφήβων: Αντωνίου Ιωάννα, Ασημάκη Ανδριάννα, Γιαρτζά Μάρια, Γκούντα Γεωργία, Ζαρκαβέλη Λήδα, Ζαρκάδας Γιώργος, Κολοβού Μαρίνα, Κοτρότσου Ισμήνη, Κουτελόπουλος Οδυσσέας, Μαρίτσα Γεωργία, Μάττα Άρτεμις, Μιχαλοπούλου Ισμήνη, Νικολοπούλου Ναταλία, Οικονόμου Βασιλική, Παπά Μαριάννα, Πατρώνη Αλεξάνδρα, Παυλίδης Ανδρέας, Πριοβόλου Ινώ, Τουρλίδας Παύλος, Τσίρκα Ερμίνα, Φυτόπουλος Δημήτρης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος