Τέσσερις παραστάσεις τον Φεβρουάριο

Το «Μικρό Θέατρο» (Κέντρου 26, Αγρίνιο) και συγκεκριμένα το τμήμα ενηλίκων του ανεβάζει την παράσταση «Τίποτα» τον Φεβρουάριο με γενική είσοδο 5 ευρώ. Έχουν προγραμματιστεί συνολικά τέσσερις παραστάσεις, ως εξής: Σάββατο 3/2 21:00. Κυριακή 4/2 19:30. Σάββατο 10/2 21:00. Κυριακή 11/2 19:30.

Γενική Είσοδος: 5€. Προπώληση εισιτηρίων την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη (18:00-21:00). Τηλ: 26410 46619.

Το «τίποτα» είναι μια παράσταση για τα μηδέν σημεία του σήμερα. Για το ανούσιο που γίνεται προτεραιότητα. Για το ασήμαντο και φτηνό που μεγαλώνει όλο και περισσότερο, κατευθυνόμενο προς το ανθρώπινο είδος που τελικά το κατασπαράζει. Το τίποτα είναι αυτό που τρώει τον άνθρωπο σιγά-σιγά ξεκινώντας από το μυαλό και αφού το ρουφήξει όλο, φτύνει με μεγάλη άνεση το υπόλοιπο σώμα και το σκορπίζει στην ήδη μολυσμένη ατμόσφαιρα. Άνθρωποι μολυσμένοι που μολύνουν άλλους ανθρώπους, άνθρωποι θυμωμένοι, φαγωμένοι, γλύφτες, σκυλάδες, φασίστες, δήθεν κουλτουριάρηδες, δήθεν πολιτικοποιημένοι, δήθεν θρησκευόμενοι, ανθρωπόμορφα τέρατα που τρώνε πίνουν και σκορπίζουν τα σκατά τους παντού. Ο Μπουκόφσκι, ο Μητροπάνος, η Σταμάτη, η Μοσχολιού, ο Φλωρινιώτης, ο Άδωνης και το ζεϊμπέκικο του Φωτάρα στο πανηγύρι του χωριού έρχονται να μας θυμίσουν κάτι απ΄τον εαυτό μας. Κάτι από το σόι μας, κάτι από την παρέα μας, εμάς, τους άλλους τους δίπλα που κοίτα πως είναι έτσι, που με φόντο την ελληνική σημαία καφρίζουν μέχρι το απόλυτο τίποτα, το κενό.

Υ.Γ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις δεν είναι καθόλου συμπτωματική.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Έρευνα υλικού κειμένων: η ομάδα
Σκηνικά-κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Δασκαλάκης
Μακιγιάζ-Μαλλιά: Πόπη Φλωροπούλου – Νεκταρία Καραδήμα
Βίντεο-Αφίσα: Αντώνης Μίκροβας
Φωτογράφιση: Κώστας Στασινός

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελένη Βοττέα, Σπύρος Δασκαλάκης, Όλγα Δασκαλή, Φώτης Καραγιάννης, Δημήτρης Κολώνιας, Λίλυ Κυριλή, Τάκης Λιάγκας, Γιώργος Μαυρομμάτης, Σάσα Παπαγεωργίου, Σπύρος Παπάς, Μαρία Πολυμεροπούλου, Σοφία Τριάντη, Πόπη Φλωροπούλου, Φωτεινή Χαλκιοπούλου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος