Αλλαγή στην ημέρα εγκαινίων

Στους χώρους της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς, στην πλατεία Δημάδη, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η ετήσια έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου.

Θα εκτεθούν δημιουργίες των παιδιών, εφήβων κι ενηλίκων απ’ τα τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, κόμικς, αγιογραφίας καθώς και εργασίες απ’ το εντατικό τμήμα προετοιμασίας για την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.)

Η εκδήλωση που αποτελεί την καθιερωμένη εικαστική συνάντηση του φθινοπώρου, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ. και ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη των δράσεων του Εικαστικού Εργαστηρίου για τη χρονιά 2019-2020.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 25 Σεπτεμβρίου με ώρες επισκέψεων από 11.00-13.30 και 18.00-21.30 (Δευτέρα έως Σάββατο).

Τα τμήματα στο Εικαστικό Εργαστήρι

Και φέτος στο Εικαστικό Εργαστήρι θα λειτουργήσουν τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, κόμικς, αγιογραφίας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς και ολιγομελή-εντατικά τμήματα σχεδίου για προετοιμασία εισαγωγής στην Α.Σ.Κ.Τ.

Έναρξη μαθημάτων από 1 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες κι εγγραφές στον χώρο της έκθεσης και στη Γραμματεία του Εικαστικού Εργαστηρίου (Παπαστράτου 83, Αγρίνιο, Δευτ. – Παρ. 17.00–20.00, τηλ. 26410.48372, e-mail: [email protected]).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος