Στην πλατεία Δημοκρατίας

Στην πλατεία Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις», Γιώργος Παπαναστασίου, το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου, στις 20:30.

Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες

Στο μεταξύ, ο κ. Παπαναστασίου, το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019, συνέχισε τις προεκλογικές του επαφές σε Δημόσιες Υπηρεσίες.

Μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, συνομίλησαν με εργαζόμενους στα γραφεία του ΙΚΑ και τη Διεύθυνση Μεταφορών και λίγο αργότερα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.

Αμέσως μετά, επισκέφθηκε Δημοτικές Υπηρεσίες και συνομίλησε με τους υπαλλήλους: «Η προσπάθειά μας για την εξυπηρέτηση των δημοτών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ήταν και είναι συνεχής. Με μια σειρά ενεργειών όπως την ενίσχυση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους δημότες, επανασχεδιάζοντας το site του δήμου και τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) στον Άγιο Κωνσταντίνο πετύχαμε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στοχεύοντας σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος