Σύντομο χαιρετισμό έκανε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2016 ο υπεύθυνος της κατασκευαστικής εταιρείας που σχεδίασε και πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια τις εργασίες στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ο Παναγιώτης Καψάλης αναφέρθηκε αρχικά στο αγωνιστικό κομμάτι του Συλλόγου και ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή πορεία για τη φετινή χρονιά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το γήπεδο και για τις εργασίες που ετοιμάζονται να γίνουν στο πέταλο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εντατικές διαδικασίες για την άδεια

Η Τεχνική εταιρεία του κ. Καψάλη τρέχει από υπηρεσία σε υπηρεσία το τελευταίο διάστημα, για να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και στόχος είναι στις αρχές του φθινοπώρου το πέταλο να έχει σκέπαστρο.

«Πριν από δύο μήνες έλαβα εντολή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ για ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο» σημείωσε αρχικά ο κ. Καψάλης και συνέχισε: «Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά, όπως για παράδειγμα ο τρόπος έκδοσης των πολεοδομικών αδειών, οι οποίες βγαίνουν πλέον από το Υπουργείο».

Οι διαδικασίες ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, επικαιροποιήθηκαν οι φάκελοι που είχαν γίνει το 2011 και κατατέθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Παναγιώτης Καψάλης «υπάρχουν πολλές χρονικές και τυπικές παρεκκλίσεις, αλλά είμαστε σε φάση ολοκλήρωσής τους, ώστε να πάρουμε μέχρι το τέλος του Αυγούστου την πολυπόθητη άδεια». Απ’ όταν ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες, υπολογίζεται ότι η τοποθέτηση του στεγάστρου θα διαρκέσει περίπου 30 ημέρες, με τον επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας να αισιοδοξεί πως μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί.

«Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα λόγω της πολυπλοκότητας του έργου, αφού δεν υπάρχει σταθερό μήκος ή πλάτος στο σκέπαστρο, εξαιτίας της τριγωνικής κερκίδας» σημείωσε ο κ. Καψάλης και τόνισε ότι: «Η τοποθέτηση του στεγάστρου θα γίνει εκτός γηπέδου, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στο πέταλο για τους αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ σε περίπτωση ακραίας ανάγκης θα κλείνει το πέταλο τμηματικά». Σημείωσε δε πως η οδός Προυσιωτίσσης ίσως χρειαστεί να κλείσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε τις μακέτες του έργου, με το οποίο το γήπεδο του Συλλόγου θα γίνει ακόμα πιο λειτουργικό και όμορφο.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος