Κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν τη Δευτέρα 8 Μαΐου οι φορείς που απαρτίζουν την θεατρική ομάδα της αστυνομίας Ακαρνανίας ΘΕΑΤΡόPolice, με την συμμετοχή τεσσάρων κοινωνικών δομών του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, της ΕΛΕΠΑΠ, της Ηλιαχτίδας, του εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα και του Χαμόγελου του Παιδιού, ενημέρωσαν τα τοπικά ΜΜΕ για τις τέσσερις παραστάσεις του έργου «Ψέμα στο Ψέμα» που θα ανεβάσει στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου η θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice, στις 18/19/20/21 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα έργο που κατέκτησε την κορυφή του ερασιτεχνικού θεάτρου, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και τα περισσότερα βραβεία μεταξύ όλων των ελληνόφωνων ερασιτεχνικών έργων που ανέβηκαν την χρονιά που μας πέρασε στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο έργο ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο σανίδι του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και όσοι δεν κατάφεραν να το δουν πέρυσι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν φέτος.

Απόφαση των φορέων που στηρίζουν την θεατρική ομάδα είναι για κάθε μέρα από τις τέσσερις που θα παίζεται το έργο, να υποστηριχθεί και μία διαφορετική κοινωνική δομή της πόλης. Έτσι αντί για εισιτήριο οι θεατές θα μπορούν εθελοντικά να εισφέρουν τον οβολό τους, ώστε να βοηθηθούν οι κοινωνικές δομές στην συνέχιση του πολύ σημαντικού έργου που επιτελούν.

Απ’ την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των τον κοινωνικών δομών αφού ευχαρίστησαν τους φορείς της θεατρικής ομάδας, κάλεσαν τους πολίτες του Αγρινίου αλλά και των γύρω περιοχών, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, η οποία αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο της αστυνομίας, γεμίζοντας την αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί, πέραν του δύσκολου έργου που επιτελούν και του ρόλου που καλούνται να παίξουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και σε άλλους ρόλους.

«Περιμένουμε απ’ την κοινωνία της πόλης μας να έρθει κοντά μας, να απολαύσει μια ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση, και να βοηθήσει και στο έργο των κοινωνικών δομών της πόλης μας» σημειώνουν σχετικά οι Αστυνομικοί.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος