Το Μικρό Θέατρο, η Κατερίνα Καραδήμα και οι συνεργάτες της, παρουσιάζουν εδώ και αρκετό καιρό το «Έξω πάνω μέσα κάτω» μία παράσταση για τα μωρά και προνήπια της πόλης του Αγρινίου. Η τελευταία παράσταση της βρεφικής αυτής παράστασης θα δοθεί αυτή την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου (11:30), πριν ανοίξει τα φτερά της για άλλα μέρη και άλλα μωρά. Διάρκεια: 35’. Γενική είσοδος: 7 ευρώ. Τηλ.κρατήσεων: 2641046619

Ένα μωρό, αυτή τη φορά αγόρι, ανακαλύπτει ότι μια εικόνα αλλάζει ανάλογα από ποια πλευρά την βλέπεις. Τι συμβαίνει στο πάνω και τι στο κάτω; Και τι αλλάζει στο μέσα και τι στο έξω; Ένα κουτί που καλεί το μωρό να ανέβει πάνω για να ανακαλύψει έπειτα το κάτω. Ένας μαγικός φίλος που καλεί το μωρό να καταστρώσουν ένα σχέδιο μέσα. Και μια μαμά κι ένας μπαμπάς που αφήνουν ελεύθερο το μωρό να παίξει έξω. Κι αν το έξω φοβίζει; Κι αν το πάνω είναι πολύ πάνω; Ναι αλλά το έξω και το πάνω έχει περισσότερη πλάκα και μαθαίνεις… Τι μαθαίνεις; Να μη φοβάσαι και να τολμάς να αλλάζεις τα πράγματα μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεγάλο έξω.. Αυτό, που το σπίτι γίνεται μικρό και δε σε χωράει πια.

H παράσταση αυτή έρχεται να προτρέψει τους μικρούς να κάνουν πράγματα πιο μεγάλα, να ανακατέψουν, να τσαλακώσουν και να φέρουν τα πάνω κάτω και τα μέσα έξω. Κι αν οι μεγάλοι «μικραίνουν» μέσα στα «σπιτάκια τους», μήπως οι μικροί να «μεγαλώσουν» έξω απ’αυτά; Η παράσταση απευθύνεται σε βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 ετών.

Η παράσταση παίζεται έως 19 Φεβρουαρίου, Κυριακές πρωί για το κοινό και καθημερινές πρωινά για βρεφονηπιακούς σταθμούς κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του θεάτρου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σύλληψη ιδέας – σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Πρωτότυπη μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς
Σκηνικά-κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Φωτογράφιση – βίντεο: Αντώνης Μίκροβας, Γιώργος Κατσιπάνος
Παίζει: Αιμίλιος Αλεξανδρής

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος