Έκλεισε την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 η Ακαδημία Θέρμου

Η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018 για την ομάδα Ακαδημία Θέρμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στο δημοτικό γήπεδο Θέρμου.

Τα παιδιά όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Θέρμου έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, διασκέδασαν και έστειλαν ένα μήνυμα, ότι και ο αθλητισμός είναι ένας από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας, που θα τη βοηθήσει να μην πέσει σε αφάνεια.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον προπονητή της ομάδας κ. Φώτη Αγγελόπουλο, ενώ η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ.

Διοίκηση, προπονητής, γονείς και φίλοι, είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

«Η οικογένεια της Ακαδημίας Θέρμου μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, γεγονός που μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης για τη συνέχεια» αναφέρει το Δ.Σ. του Συλλόγου και υπογραμμίζει: «Όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την καινούργια περίοδο το Σεπτέμβριο. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, καθώς και για την πρόοδό τους στο Σχολείο κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου».

Το Δ.Σ. ευχαριστεί «από καρδιάς όλους τους γονείς, που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήταν συνοδοιπόροι σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου μας».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος