Η απουσία τηλεοπτικού συμβολαίου στον Παναιτωλικό έχει φρενάρει τις μεταγραφικές εξελίξεις

Το θολό τοπίο που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και η απουσία του τηλεοπτικού συμβολαίου είναι οι δύο σημαντικοί λόγοι της πλήρης στασιμότητας που υπάρχει στα μεταγραφικά του Παναιτωλικού.

Ο χρόνος περνάει και η αναδιάρθρωση των κατηγοριών δείχνει να συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια μέχρι να υπάρχει επίσημη και οριστική απόφαση, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εικασία.

Ο Παναιτωλικός όμως παραμένει χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων της ομάδας. Όπως αναφέρουν πηγές μέσα από την ομάδα, το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι περίπου το 75% του μπάτζετ του συλλόγου.

Αυτό που λένε οι Αγρινιώτες είναι ότι από την στιγμή που δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης για ενίσχυση της ομάδας. Άλλωστε αν δεν προκύψει κάποια λύση, ο Παναιτωλικός μαζί με τις υπόλοιπες πέντε ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, έχουν δηλώσει ότι θα μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό και μέχρι στιγμής υπάρχει ενδιαφέρον για νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη Β’ Εθνική, όπου δεν είναι μεγάλο το οικονομικό κόστος και η ενδεχόμενη απόκτησή τους δεν εμπεριέχει ρίσκο.

sportime.gr
Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος