Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας για την συγκέντρωση της Δευτέρας: «Ήταν η μεγαλύτερη που έγινε στον Νομό από τη δεκαετία του 80’»

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας μετά την προεκλογική συγκέντρωση του Πρωθυπουργού στο Αγρίνιο, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν στην συγκέντρωση, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία» αναφέρει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και κάνει λόγο για «συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, οι οποίες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από τον Νομό που παραδοσιακά σηματοδοτεί το πανελλαδικό εκλογικό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας για τη μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Η συγκέντρωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και εκτιμούμε ότι ήταν η μεγαλύτερη που έγινε στον Νομό από τη δεκαετία του 80’ και μετά!

Η αυθόρμητη προσέλευση των πολιτών και οι συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από τον Νομό που παραδοσιακά σηματοδοτεί το πανελλαδικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Στέλνουν, όμως, και άλλα, πιο σημαντικά μηνύματα: Ότι τα πολιτικά διλήμματα της συγκυρίας είναι πιο ξεκάθαρα στους πολίτες από ότι στους αναλυτές και τους δημοσκόπους∙ ότι το κριτήριο και οι εμπειρίες που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός δεν παρακάμπτονται από τη μονόπλευρη προπαγάνδα του συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα και επιθυμεί να επιστρέψει στην εξουσία.

Ο λαός μας, πεισμωμένος και αποφασισμένος, θα δώσει μια ακόμη απάντηση στις 26 Μαΐου στις κάλπες και θα συνεχίσει μ’ αυτούς που έβγαλαν τη χώρα από την κρίση και που ξέρουν από πού πηγάζει και που πρέπει να επιστρέφει η εξουσία τους.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος