Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στην Παιδεία

Ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι «τα βιβλία είναι από τον Ιούνιο στα σχολεία τους» και λέει με νόημα για τον κ. Μητσοτάκη: «Δεν γνώριζε, δεν ρώταγε τουλάχιστον;…»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

«Την Παρασκευή, κατά την διάρκεια επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας, η Υπουργός κ. Κεραμέως ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι μεριμνά ώστε τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στα σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, νομίζοντας ότι της παρέδωσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με τις φωτοτυπίες και τα χιλιάδες κενά στα σχολεία…

Την ενημερώνουμε λοιπόν ότι και φέτος -όπως και τα τελευταία χρόνια- τα βιβλία είναι ήδη από τον Ιούνιο στα σχολεία τους και για την επόμενη σχολική χρονιά έχουν ήδη προβλεφθεί στον Κρατικό προϋπολογισμό 2019 πιστώσεις 550.000.000 ευρώ για 37.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Επίσης οι υποψήφιοι αναπληρωτές έχουν ήδη καταθέσει και ολοκληρώσει τις αιτήσεις τους στον ΟΠΣΔ. Παράλληλα τρέχουν και οι προσλήψεις 4.500 μονίμων διορισμών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής που προκηρύχτηκαν και οργανώθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος